Chantal Vergouw

Chantal Vergouw

Ze is jong, ceo van Interpolis en een ‘moderne’ leider met een glasheldere visie op de toekomst van de bank- en verzekeringswereld. Daarnaast heeft ze een sterke passie voor het oplossen van maatschappelijke problemen.

Op basis van haar rijke ervaring, in de bancaire- en verzekeringssector, is Chantal Vergouw (41) in staat om messcherpe inzichten te delen over diversiteit, duurzaamheid en circulariteit. In 2009 werd Vergouw winnaar van de landelijke titel ‘Manager of the Year’ en werd ze in 2015 en 2017 opgenomen in de lijst ‘Goudhaantjes’ door het zakenblad Management Team.

Nu is ze ceo van Interpolis en commissaris bij Eureko Sigorta, een Turkse verzekeraar met een leidende positie in de bancaire distributie. In haar werkzame leven bewijst Vergouw haar talent om bruggen te bouwen tussen verschillende partners, binnen en buiten organisaties.

Buiten het professionele leven om is ze betrokken bij verschillende maatschappelijke non-profit organisaties. Om de problematiek rondom de met uitsterven bedreigde katachtigen op de kaart te zetten, is ze elf jaar als bestuurder en medeoprichter betrokken geweest bij Stichting Spots.

Vandaag de dag zet Vergouw zich naast haar werk in voor mensen met een psychiatrische- en/of dakloze achtergrond en/of schulden in de gemeente Utrecht. Daarnaast draagt ze de culturele sector een warm hart toe en is ze bestuurder bij Stichting Kunst en Onderneming Brabant (KOBRA).