Kennispartner

Over ENGIE

De wereld om ons heen verandert. We bewegen in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand.

Unieke positie

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie, waterstof en waterkracht ) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Duurzame verandering

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. ENGIE Nederland maakt deel uit van de internationale en beursgenoteerde ENGIE Groep met vestigingen in 70 landen, wereldwijd 150.000 medewerkers en een omzet van 65 miljard euro in 2017.

Engie Prijs

Van huis uit hebben we bij ENGIE een hart voor techniek. Daarom zetten we die duurzame initiatieven waarin techniek een hoofdrol speelt graag nog eens apart in de schijnwerpers.

Heeft uw onderneming ervaring opgedaan met een initiatief dat de wereld duurzamer maakt met techniek? Meld u dan aan voor The Green Quest Award én voor de ENGIE Duurzame Techniek Prijs.